Vårpremiär med Karateklubben!

Äntligen dags för vårpremme och det blir en premiär utöver det vanliga, Detta då vi sammarar denna kvällen med Karateklubben, ska bli ruggigt kul!

femtastic

Mer info:
2 våningar // 2 dansgolv
► FEMTASTIC
Hosted by : CLEO
AYLA SHATZ x DJ NEY NEY
► KLUBB KAHLO med vänner
► NIPPE (Orange)
► AMANDA WAHLQVIST (Djungelklubben/Karateklubben)
► KALLE KOBRA (Djungelklubben/Karateklubben)
► ROBIN HJÄRTSLAG (Djungelklubben/Karateklubben)
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

KARATEKLUBBEN och ORANGE gör gemensam sak och slår sig ihop för att styra upp en meeeeeeeeegafeeeeeet kväll på Värmekyrkan! Med oss som tredje partner har vi dessutom FEMTASTIC för att elda upp stämningen maximalt.
Som om inte det vore nog gästas vi av KLUBB KAHLO som en ren injektion av coolness, smartness och newness!

Klubbmonstret KARATEKLUBBEN och indie/popgenierna ORANGE behöver ingen närmre presentation för Norrköping vid det här laget så vi lämnar utrymmet till dessa:

►► FEMTASTIC
Femtastic är ett kollektiv för kvinnor inom urban musik som verkar för strukturell förändring av en mansdominerad musik- och kulturbransch.

CLEO
Cleo har turnerat med sin musik sedan 2009 och framträtt för några av Sveriges största publiker. I vår väntas med spänning ett solo-släpp från Cleo, med fullt fokus på henne som rappare, låtskrivare och artist. Som en av grundarna till crewet och bolaget Femtastic och initiativtagare till den numera välkända FATTA-kampanjen har Cleo inte bara skapat en strukturell förändring på musikscenen, utan även byggt upp en stor och kraftfull fanbase i Sverige.
Lyssna på hennes musik här: http://open.spotify.com/artist/1SwDFc5jX708XR3XtzLrRs

AYLA SHATZ
Sångerskan/ragga-rapparen, musikproducenten, låtskrivaren och kompositören Ayla Shatz som precis har släppt sitt debutalbum. Hon har varit en del av Faela och Chalao, båda två Malmöbaserade reggae/cumbia-band och på scen bjuder hon på egenproducerade, melodiska och dansanta tunga hiphopbeats kryddade med reggae, dub, brass och swing. Som producent gör hon drömsk hiphop och dub som ni bara måste lyssna in på hennes soundcloud: https://soundcloud.com/aylashatz

DJ NEY NEY
Vanessa Marko a.k.a. NeyNey är grundare av kollektivet Femtastic och driver det som PR-kvinna, arrangör och resident DJ. NeyNey rör sig mellan svängig Hiphop och RnB, till dansant Dancehall och Reggae. Med sina tighta mixar blandar hon genre och stil efter dansgolvets puls och vet precis hur hon ska bygga upp en stämning. Med kärlek för svensk musik kommer hon alltid in med det nyaste från sitt crew, och representerar bra med hiphop-ladies i sina selections.

Läs mer om oss och gå med på:
www.femtastic.se
Facebook: femtasticpage
Instagram: klubbfemtastic
Twitter: klubb_femtastic

►► KLUBB KAHLO med vänner
Succééééééépremiären för Klubb Kahlo på Musikhuset härom veckan hoppas vi ni inte missade, även om risken är stor då det var full tidigt! Med Alba Lindblad i spetsen och på ett feministiskt fundament styrdes en fantastisk kväll upp bestående av konserter, konst, livepodcastinspelning och ett gäng DJ’s som piskade upp dansgolvet rejält långt in på natten.
Räkna med lust på livet och pepp som tänker smitta av sig på allt och alla!!
https://www.facebook.com/pages/Klubb-Kahlo/1575089016053951

Detta blir LÄTT vinterns fetaste klubbkväll i Norrköping – Se till att vara DÄR!!!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

• KARATEKLUBBEN x ORANGE x FEMTASTIC
• LÖRDAG 28 FEB x 23-03
• @ VÄRMEKYRKAN x NORRKÖPING

Förköp 100:- X Säljes på D&COMPANY & TSHIRT STORE & VAXKUPAN
Entré dörren 120:-

Adda Karateklubben och Orange som vänner på Facebook:
https://www.facebook.com/karateklubben.norrkoping
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009009551282

Mer info: www.karateklubben.nu
Ljudet levereras av www.eventbolaget.nu

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Välkomna!
/KarateKrüe, Orange & Femtastic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>