Höst/-Nypremiär på Arbis 3 okt!

Facebook_event

 

Vi är tillbaka efter ett alltför långt uppehåll! Och vi är tillbaka i ny lokal nämligen Arbis nyputsade vackra salonger! Värmekyrkan har legat oss varmt om hjärtat men det känns fantastiskt kul och inspirerande att nu testa något nytt hos Arbis. 

Lokalen må vara ny för Orange men vi tummar inte på vårt koncept nämligen att spela de mest dansanta popbitarna som författats och tonsatts. Räkna med eufori, dansklapper och allsång kvällen lång!
Förutom det stora dansgolvet så får vi hos Arbis även tillgång till deras Bistro, där vi kommer husera in gäster med erkänt god musiksmak.

★★★GÄSTER★★★

STORA GOLVET
► HEAVEN UP HERE (STHLM)
Jessbox vi får besök av Carro & Gurra från en av Stockholms mest spännande popklubbar nämligen Heaven Up Here som huserar på Telefonplan/Landet. Bl.a. så har HUH tillsammans med Club King Kong agerat DJs de två senaste åren på Popagandafestivalens efterfester, de vann pris på Manifestgalan för bästa klubb i Sverige år 2014, och de har som god vana att nosa upp och boka in banden som kommer att slå. Hos oss väljer de sina bästaste dansgolvhits vilket vi ser väldigt mycket fram emot.

BISTRON
► VINYLBAR kvällens Gäst: Simona
Det blir vinylknaster i bistron denna afton och den som väljer musiken blir vår gode vän Simona.

MER
► FLIMMER FILMFESTIVAL
Vi är väldigt glada över att vår höstpremiär är en del av Flimmer Norrköping filmfestivals program. Filmfestivalen pågår mellan 2 – 11 oktober. Det kommer sätta sin prägel på kvällen.

★★★INFO★★★
Arbis
23-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kommer att kosta 80 kr ink garderob, i dörren 100 kr ink garderob.
Obs! Vi meddelar så snart förköpen är släppta till försäljning!

*Enligt tradition kan man vinna presentkort om man köper förköpsbiljett. Vi lottar på biljettnumren och vinnarna notifieras i entrén. Dessutom går man före kön med förköpsbiljett!

Varmt välkomna! Pop åt Folket!

Nippe & Tobbe

(\_/)
(o.o)
(____)ooc> www.poporange.se

POP / ELECTRO / INDIE ANTHEMS / NEW WAVE / SOUL / INDIOUS ROCK
Ljud och Ljus kommer från Eventbolaget! > http://www.eventbolaget.nu/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>