Orange vs. Lakritz (Black Lucia Night)

bannner

 

Klubbkväll numero zwei på Arbis är på intåg! Och det sammanfaller med Lucia vilket sätter sin prägel på kvällen. 

Vi kommer köra ett något mörkare Luciatema och har i och med det bjudit in Norrköpings Synth och Gothklubb Lakritz till att basa över det stora dansgolvet tillsammans med oss. 

Vi kallar därmed kvällen Orange Vs. Lakritz! Lakritz kommer att leverera en massa grym New Wave och Synth blandat med en och annan klassisk popdänga, medan Orange gör det vi gör bäst, lirar pop, indie, electro, new wave och så vidare. Som om inte detta vore nog så har även en finfin gäst i vår Vinylbar i Bistron, där Vaxkupan kommer att besöka oss!

Klä er gärna mörkt och glittrigt kvällen till ära!

Vi siktar på att bjuda er alla på en magisk Lucianatt sent att glömma!

★★★GÄSTER★★★

STORA GOLVET
► LAKRITZ
Philip J kommer att representera Lakritz denna Luciaafton och har även med sig en särskild gäst nämligen Kim Sollare. De kommer lira sina bästa dansgolvlåtar inom Synth och New Wave vilket vi ser mycket fram emot. Lakritz är tveklöst en av Norrköpings mest anrika alternativa klubbar och har arrat klubb och konserter med Synth och Gothtema sedan i 2004. Nu gör de en gästning hos oss vilket ska bli himla kul! *Philip och Kim är även involverade i Klubb Död som huserar i Stockholm se www.klubbdod.se för kommande arr.

VINYLBAREN (BISTRON)
► VAXKUPAN
David från Vaxkupan tar med sig sin vinylsamling och spelar det han gillar bäst. Räkna med en varierad back musica inom, pop, rock, folkmusik mm.

★★★INFO★★★
Arbis
23-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kostar 80 kr ink garderob, i dörren 100 kr ink garderob. Förköpen hittar ni på Vaxkupan samt Biletto.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>