Årets första fest!

Facebook

Vi rivstartar 2016 med en redig pop och dansklubbkväll den 9e januari! Lagom efter att nyårsbalunset börjar blekna är rekommendationen att bege sig ut och dansa bort lite av all go julemat och choklad man smaskat i sig under julledigheten! Och var gör man det bäst om inte hos oss på Arbis till all världens bästa poppiga dansgolvslåtar!

★★★GÄSTER★★★

STORA GOLVET
► THOSE DANCING DJ:S (& ORANGE RESIDENTS)
Skulle vi göra en lista och välja ut några av våra DJ favoriter så hamnar Karin & Erika lätt på den. Under namnet Those Dancing DJ:s har de lirat skjortan av otaliga dansgolv och dansar minst lika mycket uppe i DJ-båset som om de hade varit klubb-besökare. Med väl vald musik inom indie och pop utlovas alltid dansgaranti!

Orange Residenter är givetvis också på plats och kompletterar med favoriter och klassiska hits inom, pop, electro, new wave och soul!

VINYLBAREN (BISTRON)
► DAVID (VAXKUPAN)
David skulle lirat förra klubbkvällen i december men fick på grund av sjukdom tyvärr ställa in i sista stund, nu hoppas vi inget sätter käppar i hjulet! Räkna med ett gediget urval av bra musik ur Davids breda skivback.

★★★INFO★★★
Arbis
23-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kostar 80 kr ink garderob, i dörren 100 kr ink garderob. Förköpen hittar ni på Vaxkupan samt Biletto.se!

*Enligt tradition kan man vinna presentkort om man köper förköpsbiljett. Vi lottar på biljettnumren och vinnarna notifieras i entrén. Dessutom går man före kön med förköpsbiljett!

Varmt välkomna! Pop åt Folket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>