Dags för 5-årsjubileum!!!

BannerFacebook

Ja det är sant, hela 5 år har vi kört våra popkvällar nu! Det känns både som igår OCH en evighet sen som vi drog igång vår första klubbkväll under namnet Orange. Då till en början nere i Svea Skeppets dunkla källare på Kristinagatan, sedan i Värmekyrkan och nu sen i höstas hos Sebastian och Isak med personal på Arbis. Vi hade nog inte trott att vi skulle hålla igång så länge, men ni gäster har sett till att fortsätta komma och dansa och här är vi alltså nu 5 år senare! Wow!

Vi är otroligt glada över att få hålla på med något vi tycker är så himla kul och vi hoppas att vår entusiasm även känns hos er besökare! 
Pop är kultur, och vi gör vårt yttersta för att förvalta detta kulturarv på bästa sätt, och vi känner oss verkligen priviligierade att få göra så ska ni veta. Speciellt som ni gäster är så himla bra och grymma. Genom åren har vi alltid haft extremt lite bråk (kan bara minnas en incident) annars är det mest bara dans och allsång, glädje och skönt häng i barerna kväll efter kväll.

Så nu räcker det med sentimentalitet, låt oss fira av detta jubileum på bästa jäkla sätt! Kan hända att vi bränner av en del konfetti med kvällen till ära!

★★★GÄSTER★★★

STORA GOLVET
► ORANGE RESIDENTS med GÄSTER
Vi kommer bjuda in en sjujäkla massa vänner att ha kul med oss denna afton så det kommer bli något av ett DJ-maraton kan man säga. Alla inbjudna får spela några av sina absoluta favoritpopdängor.

VINYLBAREN (BISTRON)
► ÄNNU MERA GÄSTER
Vi vet inte om det blir en eller flera gäster än men vinyl skall vändas, mer info kommer.

★★★INFO★★★
Arbis
22-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kostar 100 kr ink garderob, i dörren 120 kr ink garderob. Förköpen hittar inom kort ni på Vaxkupan samt Biletto.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>