Orange hyllar det svenska musikundret!

Facebook

Vi kör en repris på en av våra roligaste temakvällar hitintills nämligen hyllningen till det svenska musikundret!! Detta innebär att vi kommer mata på med uteslutande musik av svenska artister på det stora golvet. I bistron är tyglarna däremot friare och där bjuds det på blandat örongodis natten lång.
Sverige är en riktig framgångssaga vad det gäller att få fram tongivande band och artister. Vi har legat topp 3 på listan över mesta musikexportland länge. 
Vad är det då som gör det?! Musiklektioner i skolan, popkollon varstans i Sverige om somrarna, kanske passar uttrycksformen oss bra då det sägs att nordbor inte är de mest pratsamma, eller är det kanske bara så att framgång föder framgång och att vi har ABBA att tacka för allt? Oavsett så är det ett faktum att det finns sjukt mycket bra musik att spisa på Orange den 14e maj!
Vi lirar överlag mycket musik av svenska artister på våra klubbkvällar men i och med denna klubbkväll så får vi chansen att verkligen plocka russinen ur kakan och lira både de största hitsen och de lite smalare favoritalstern, räkna med en hel del nostalgi!
*Senast undrade någon om vi inte skulle få problem att fylla upp en kväll med bara svenska akter men det var sannerligen inte något bekymmer vi hade massor med låtar vi ville köra som vi inte hann med.

★★★GÄSTER★★★

STORA GOLVET
► TOM JERRY BOMAN w/ ORANGE RESIDENTS
Journalisten och popfantasten Jerry Boman är nog en av de som verkligen har bäst koll på svenska akter, detta då han under flertalet år tipsat om musik och recenserat otaliga konserter på sin blogg Musik enligt Jerry. Dessutom har han filmat när up and coming artister framfört avskalade versioner av sina alster på rullande spårvagnar i Göteborg i sitt ”The Tram Sessions” (senare även The Boat Sessions i Stockholm). Just nu är han aktuell med sin podd Dill & Duva (http://www.dillochduva.se/) där han intervjuar ett stort gäng namnkunniga svenska artister. Så sent som i februari var han även med och agerade DJ på Debaser Strand när Håkan Hellström hyllades.

Lång presentation men kort och gott kände vi att Jerry skulle passa som handen i handsken till just denna temakvällen. Han kommer teama upp med Orange DJs på stora golvet för att ge er det bästa av det bästa ur den svenska musikkatalogen!

Läs en intervju med Jerry här: http://popmani.se/blog/2015/03/06/jerry-boman-musik-ar-det-viktigaste-och-samtidigt-oviktigaste-som-finns/

VINYLBAREN (BISTRON)
► PETRI KOSKI
Vi fortsätter att bjuda in musikkonnässörer som vänder vax i vår vinylbar i Arbis bistro. Denna gång har vi bjudit in ingen mindre än Petri Koski som kan ha Norrköpings största vinylsamling. Han meddelar att ni kommer kunna avnjuta en salig blandning musica som kommer att vandra mellan Italo, Aor, Balerica mixat med Soul och Disco. Det kommer bli båda loungigt och dansigt på samma gång. Låter strålande tycker vi!

★★★INFO★★★
Arbis
22-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kostar 100 kr ink garderob, i dörren 120 kr ink garderob. Förköpen hittar ni på Vaxkupan samt Biletto.se!

*Enligt tradition kan man vinna presentkort om man köper förköpsbiljett. Vi lottar på biljettnumren och vinnarna notifieras i entrén. Dessutom går man före kön med förköpsbiljett!

Varmt välkomna! Pop åt Folket!

(\_/)
(o.o)
(____)ooc>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>