Orange Höstpremiere!

fwcebookbqnnerÄntligen intar vi åter Arbis fina salonger! Sommaruppehåll i all ära men det ska bli väldans trevligt att få bjuda in till fest och dans igen! Vi har lite trevliga överraskningar på gång. Framförallt kommer vi sikta på att pimpa vår vinylbar nu i höst och förhoppningen är att vi kommer ha det nya upplägget redo till premiären. Vi går inte ut med några detaljer innan men det kommer blir riktigt nice!

Så vad händer den 10 Sept!!?

STORA GOLVET / SALONGEN
► ORANGE RESIDENTS & SOLVEIG 
Denna afton har vi en särskilt inbjuden gäst på plats. Solveig har dansat och önskat låtar på Orange ända sedan starten i Svea skeppets dunkla källare. Vi tycker det är dags att hon byter sida som omväxling och intar DJ-podiet denna premiärafton. Räkna med riktigt mycket dansant pop och en hel del svenskt! Orange resident DJs kommer köra en blandning av det bästa, nytt som gammalt.

► VINYLBAREN (BISTRON)
EMMA BJERTÉN & TOMMY ERICSSON
Celebert besök i vinylbaren denna afton då vi bjuder in inte mindre än två stycken rutinerade gäster för att spinna vax!
Emma Bjertén DJar allt om oftast på Riche i Stockholm och har tidigare drivit klubben Groddar och Gräsrötter på Landet. Tommy Ericsson har besökt oss tidigare och då kört rent dansgolvsset men nu dyker han ner tillsammans med Emma för att vända sina bästa vinyl. Tommy jobbar annars på Musikguiden i P3 och är upphovsman till den grymma webbradiokanalen Gimme Indie.
De kommer bjuda på en skön vinylmix eller vad sägs om ”en go blandning av tidlös indie, skäggig folkrock, motståndskraftig progg, frätande psych och andra glada vinylklassiker”. Det låter asgrymt tycker vi!

★★★INFO★★★
Arbis
22-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kostar 100 kr ink garderob, i dörren 120 kr ink garderob. Förköpen hittar ni på Vaxkupan samt Biletto.se!

*Enligt tradition kan man vinna presentkort om man köper förköpsbiljett. Vi lottar på biljettnumren och vinnarna notifieras i entrén. Dessutom går man före kön med förköpsbiljett!

Varmt välkomna! Pop åt Folket!

Nippe & Tobbe

(\_/)
(o.o)
(____)ooc>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>