Orange – Pop åt folket! (Återkomsten!)


13e jan orangeYES efter lång väntan ställer vi till med roliger fest igen! Vi älskar temakvällar och denna gången blir det ett favorittema nämligen dans till enbart svenska band och artister på dansgolvet! Och i vår eminenta Vinylbar i bistron blir det Ö-tema till baleariska beats, brittiska gitarrer och jamaicansk dub! Sommarkänsla mitt i mörka januari eller hur!


★★★INFO★★★

STORA GOLVET / SALONGEN
► ORANGE RESIDENTS + EMELIE & EMELIE (GUVERNÖREN)
Vi gör en temakväll där vi UTESLUTANDE kommer lira musik av den svenska musikeliten med fokus på pop och indie men tar oss friheten att vandra friskt genom den svenska musikfloran: HÅKAN, MAGGIO, BD, THE KNIFE, IMPERIET, POPSICLE, LASER & BAS, MAKTHAVERSKAN, ZARA LARSSON, SÄKERT, SHITKID, HURULA, DSB, LILL LINDFORS, FEVER RAY, SILVANA, ABBA, RADIO DEPT, MARIT, LYKKE LI, OSKAR LINNROS, PLUXUS osv osv!
Kvällens gäster är inga mindre än grymma Emelie och Emelie från våra vänner i Guvernören! Förutom lirat på sina egna arr har de bl.a. lirat på Where’s the music de senaste två åren. Deras musikval för kvällen enligt temat blir Svensk dödspop och krävande kärlek, wow!

VINYLBAREN (BISTRON)
► JENS & AUGUST – Numera med adress el stockholmo är Jens och August tillbaka där de hör hemma, bakom skivspelarna i Norrköping. De kommer bjuda på somriga tongångar och har kvällen till ära valt köra Ö-tema (baleariska beats, brittiska gitarrer och jamaicansk dub) något vi se mycket fram emot!

ARBIS BAR & SALONGER
22-03
18 årsgräns
Förköpsbiljetter*/entré: Förköp kostar 100 kr ink garderob, i dörren 120 kr ink garderob. Förköpen hittar ni på BILLETTO.SE!
https://billetto.se/e/orange-pop-at-folket-aterkomsten-biljetter-250142

*Enligt tradition kan man vinna presentkort om man köper förköpsbiljett. Vi lottar på biljettnumren och vinnarna meddelas i entrén. Dessutom går man före kön med förköpsbiljett!

Varmt välkomna! Pop åt Folket!

Nippe & Tobbe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>